Vitosketju – Pelipäivä Feat. Risto Leino

”No nii raumlaise nyt on uus kisabiisi kuultavissa! Kuten huomaatte tarkoitus ei ole kusettaa porukkaa, sillä annamme jengin kuunnella biisiä netistä ilmaiseksi niin paljon kuin sielu sietää. Mutta koska meillä on nyt mahdollisuus saada raumlaisten kisabiisi singlelistoille pyydämme että jokainen kävisi julkaisupäivänä 14.9 lataamassa kappaleen maksullisesti (n. 1€) netistä! Lukon biisi listoille HOI!!” ( Marios Kleovoulou, http://www.facebook.com/pages/Raumam-Boja )

Lukko – HIFK, 1.4.2011, loppuunmyyty

2. välieräottelu Lukko – HIFK, 1.4.2011 on  käytännössä loppuunmyyty.

Rauman Lukon kotisivut: ”Lukko-HIFK, välierien toinen näytös perjantaina Raumalla kello 18.30. Halli tulee tupaten täyteen, mutta lippuja kannattaa vielä kysellä ennakkomyyntipisteistä, kuten myös maanantaina 4.4 pelattavaan neljänteen otteluun.”

Muutama onnekas voi onnistua saaman lipun siis ennakkomyyntipisteistä. Jokunen lippu liikunee myös ”Mustassa pörsissä” hallin edustalla.

Raumalaiset kannattajat kärjessä Veikkauksen fanihaasteessa

Fanihaaste 2011

Fanihaaste 2011

Veikkaus ja SM-liiga ovat yhteistyössä Uplause Oy:n kanssa lanseeranneet Veikkauksen Fanihaaste 2011 -kilpailun SM-liigan playoff-otteluihin. Fanihaasteessa yleisöt eri ottelupaikkakunnilla ottavat reaaliaikaisesti mittaa toisistaan interaktiivisissa yleisöpeleissä, joihin kaikki voivat osallistua katsomosta.

Veikkauksen Fanihaaste 2011 on lähtenyt vauhdilla käyntiin ja loistavina kannattajien suorituksina voidaan mainita muun muassa Rauman Lukon kotiyleisön tekemät 16 aaltokierrosta ottelussa KalPaa vastaan 25.3. sekä Porin Ässien hurjaan lämäriin siivittänyt korvia huumaava meteli Ässät-Blues ottelussa samana päivänä.

Lue lisää Fanihaasteesta Veikkauksen kotisivuilta

Lähde: veikkaus.fi

Semifinaalit Porin Ravinradan screeniltä

Raumalaiset on kutsuttu seuraamaan semifinaaleja Porin Raviradalle.

Rauman Lukon perjantain ja lauantain Semifinaalit näytetään Porin Raviradan Screeniltä.

”Varmasti löytyy porukkaa jolla jäi lippu saamatta tai Sport Pro/UrhoTV ei näy!” (Porin Ravit Oy)

Screeni on televisiokuvakokoa ja kooltaan 15 kertaa 8 metriä.

”Näyttö pystytetään tammikuun loppuun mennessä ja siitä näytetään ravien ja etäravien ohella myös muuta urheilua sekä mahdollisesti konsertteja, kertoo Porin raviradan toimitusjohtaja Martti Turkki.” (Satakunnan Kansa)

Screeniltä näkyy myös loppuottelut

”Tule katsomaan SM-Liigan Playoffsien Finaalit ja Pronssiottelu Ravintola Vonkauksesta pohjoismaiden suurimmalta led screeniltä. 120 neliöinen screeni ja ravintolan palvelut takaavat nautittavan illan.(porinravit.fi)