Ryöstöretki Töölöön!

Raumam Boja – kannattajaryhmä tekee tänään ensimmäisen vieraspelimatkansa, kun bussi starttaa kohti Helsingin Ifk:n kotistadionia, Töölön Bunkkeria. Teemana on sama kuin ensimmäisessäkin matsissa eli: ”ryöstöretki Stadiin”.

Perjantain kotipelissä Lukko menetti kotietunsa takaisin IFK:lle, joka pelasi erittäin hyvää playoffs-lätkää. Lukko ei pelannut huonoa kiekkoa, mutta petolauma oli piirun verran parempi.

Raumalaisyleisö ei tuonutkaan yllättäen kuudetta kenttäpelaajaa matsiin.  Pääasiallinen yleisö istuskeli porvarikatsomossa kädet nyrkissä odottaen rahoilleen vastinetta eli ainoastaan voittoa. Hyvä suoritus ei kelpaa, eikä tosiasia, että Raumalla pelataan jälleen monen vuoden tauon jälkeen välieriä. Passiivisuus tarttuu ja kannattajia on vaikea aktivoida, vaikka pelataankin mitalipeleissä.

Raumam Boja – kannattajaryhmä on saanut ristiriitaista palautetta. Toisten mielestä Raumalla on pitkään jo kaivattu uutta kannatuskulttuuria sekä luovempaa kannattamista. Valitettavasti useat kuitenkin odottavat, että noin 15 aktiivista ”boikaa” pystyy herättämään koko jäähallin eloon yhdessä yössä. Raumam Boja eivät kuitenkaan pysty yksin uudistamaan kannatuskulttuuria, vaan siihen tarvitaan kaikkien sinikeltaisten panosta. Uuden kannattajakultuurin herättäminen ei tapahdu yhdessä viikossa, vaan siihen tarvitaan kuukausia ehkä jopa vuosia.

Raumam Bojat lähtevät loistavissa tunnelmissa ryöstöretkelle Töölöön. Raumam boikien bussissa on tällä kertaa noin 50 sinikeltaista kannattajaa, jotka antavat 110 % voimistaan rakkaalle seuralleen! Yhdessä seisomme, yhdessä kaadumme!

”5-0 ni gyl määgi sit huuda!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *